Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön

Kana | Lihakoulu | Lihan käsittely

Näin paloittelet kananpojan

Kaupasta löytyy niin koipia kuin rintafileitäkin, mutta moni pilkkoo mielellään kokonaisen kananpojan itse ja hyödyntää sen kaikki osat.

Jatka lukemista

Paloittelu on helppoa, kun leikkaat videolla osoitetuista pehmeistä nivelkohdista. Kannattaa säästää selkäranka ja muut ylimääräisiltä vaikuttavat palat, niin voit tehdä niistä maukkaan kanaliemen.

Lihamestari suosittelee

Lihamestari suosittelee Grillikauden avajaisiin

HK

HK Takuumurea Naudan Sisäfilee (iso)

yli 1,8 kg

Vakuumipakkauksessa mureutettu suurempi kokonainen naudan sisäfilee.

 8980 kpl
4490  / kg
HK

HK Takuumurea Naudan Ulkofilee

3,5 - 5kg

Vakuumipakkauksessa mureutettua keskikokoista naudan ulkofileetä. Ulkofilee on mureaa ja perinteinen pihvien raaka-aine grilliin tai pannulle. Sen voi kypsentää myös kokonaisena, kuutioina tai suikaleina.

 11655 kpl
2590  / kg
Tamminen

Tamminen Rotukarja Entrecote

n. 2,7 kg

100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty kokonainen entrecote. Voidaan leikata kookkaiksi pihveiksi tai kypsentää paloina.

 8883 kpl
3290  / kg

Lue myös nämä