Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön

Lihakoulu | Lihan käsittely | Nauta

Naudan kyljen maustaminen

Naudan kylki kannattaa maustaa huolella, jolloin siihen kehittyy hyvin makua kypsentämisen aikana.

Jatka lukemista

Hitaan ja pitkän kypsennyksen vaativa naudan kylki saa hyvää makua, kun hierot sen pintaan ja väleihin murskattua valkosipulia, timjamia, bbq-grillauskastiketta ja suolaa. Sivele kastiketta kyljen pintaan vielä kypsennyksen aikana.

Lihamestari suosittelee

Lihamestari suosittelee Grillikauden avajaisiin

HK

HK Takuumurea Naudan Sisäfilee

1,3 - 1,8 kg

Vakuumipakkauksessa mureutettu keskikokoinen kokonainen naudan sisäfilee.

 6735 kpl
4490  / kg
Tamminen

Tamminen Rotukarja Tomahawk

n. 1,2 kg

100 % suomalaisesta Rotukarja-naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty. Amerikkalaistyylinen, luullinen ja kookas maustamaton pihvi naudan kyljestä, sisältää ulkofilettä.

 4068 kpl
3390  / kg
HK

HK Viljaporsaan Niska

n. 2,3 kg

Viljaporsaan niska, eli kassler.

 1829 kpl
795  / kg

Lue myös nämä