Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön

Lihakoulu | Lihan käsittely | Nauta

Naudan paahtopaistin maustaminen

Naudan paahtopaistille riittää yksinkertaisimmillaan mausteiksi merisuola ja rouhittu mustapippuri.

Jatka lukemista

Suola ja mustapippurirouhe kannattaa hieroa lihan, jolloin ne rikkovat hieman lihan pintaa ja mausteet pääsevät hieman syvemmälle lihaan. Lisämakua saat esimerkiksi tuoreista yrteistä ja valkosipulista. Paahtopaistin voi vaihtoehtoisesti maustaa myös ruskistamisen jälkeen, jolloin mausteiden määrää on helpompi hallita, kun mausteet eivät irtoa lihasta pannulle ruskistamisen aikana.

Lihamestari suosittelee

Lihamestari suosittelee Grillikauden avajaisiin

HK

HK Viljaporsaan Kylkisiivu

n. 1,5 kg

Perinteinen kastikeliha valmiina viipaleina esim. läskisoosin raaka-aineeksi. Sopii myös grilliin.

 1090 kpl
500  / kg
HK

HK Rypsiporsas® Niska extra

n. 2 kg

Viimeistelty HK Rypsiporsas® niska, eli kasler.

 1980 kpl
990  / kg
HK

HK Takuumurea Naudan Sisäfilee (iso)

yli 1,8 kg

Vakuumipakkauksessa mureutettu suurempi kokonainen naudan sisäfilee.

 8980 kpl
4490  / kg

Lue myös nämä