Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu.

Lihamestari.fi-sivusto tarjoaa monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta sekä ammattilaisten reseptejä, ohjeita ja vinkkejä herkullisiin aterioihin ja makuelämyksiin.

Lihamestari-tilauspalvelu tuo erikoislihat lähikauppaan. Erikoislihavalikoimamme kattaa laajan valikoiman harvinaisia lihaherkkuja. Tilauspalvelun avulla nämä herkut toimitetaan valikoituun K-kauppaan.

Tilauspalvelu on vielä alkuvaiheessa ja lisäämme uusia K-Kauppoja mukaan jatkuvasti. Mikäli et löydä lähikauppaasi listalta, ota yhteyttä kauppiaaseen ja kerro hänelle kiinnostuksestasi palvelua kohtaan.

Lihamestari.fi-sivuilla voit tutustua erikoislihavalikoimaan, ja itse tilaus ohjautuu kauppakohtaisille verkkosivuille. Tuotteet ovat noudettavissa K-kaupastasi n. 4 päivän kuluttua, jolloin ne maksetaan muiden kauppaostosten tapaan.

Lihamestari-erikoislihavalikoima ja tilauspalvelu on tuotettu yhteistyössä HK:n, Tammisen, Kariniemen ja Keskon kanssa. Lihamestari.fi-sivustosta vastaa HKScan Finland.

Lihamestari_Some_1080x1920