Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön
HK

HK Takuumurea Naudan Sisäfilee

1,3 - 1,8 kg

  • Grilli
  • Pannu
  • Uuni

Vakuumipakkauksessa mureutettu keskikokoinen kokonainen naudan sisäfilee.

 6735 kpl

4490  / kg

Sisäfilee_Nauta

Huom! Tuotteen paino vaihtelee. Tuotteen yhteydessä on esitetty keskimääräinen paino. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy todellisen painon perusteella.

Naudan murein lihas

Sisäfilee on naudan murein lihas ja sopii erinomaisesti pihveiksi tai vartaisiin grilliin tai pannulle. Sopii hyvin myös kypsennettäväksi sellaisenaan.

 

Käyttö

Kypsennysohje:

Grillaa pihvit kuumalla pannulla tai grillillä noin 3 minuuttia per puoli, jolloin pihvit ovat medium kypsiä ja anna vetäytyä 10 minuuttia.

Palana: Ruskista pinnat kuumalla pannulla käännellen. Kypsennä uunissa 135 ºC sisälämpötilaan 55ºC (medium) tai 65ºC (kypsä). Anna vetäytyä 10-20 minuuttia.

Viiniin voimaa ja tanniineja

Sisältä punaiseksi jäävät paahtopaistit, sisä- ja ulkofileet ja pihvit tuovat lihan maun korostetusti esiin ja vaativat viiniltä voimaa sekä tanniineja. Ranskan Bordeaux’n ja Italian Piemonten viinit ovat klassisia valintoja.

Tuotteen reseptit

Katso myös nämä tuotteet

HK

HK Takuumurea Naudan Ulkofilee

3,5 - 5kg

Vakuumipakkauksessa mureutettua keskikokoista naudan ulkofileetä. Ulkofilee on mureaa ja perinteinen pihvien raaka-aine grilliin tai pannulle. Sen voi kypsentää myös kokonaisena, kuutioina tai suikaleina.

 11655 kpl
2590  / kg
HK

HK Naudan Takuumurea Entrecote

yli 2,2 kg

Entrecote on naudan etuselästä, heti ulkofileestä eteenpäin, leikattu pala.

 5918 kpl
2690  / kg
HK

HK Naudan Sisäfileepihvi

5 x 150 g

Sisäfilee on naudan murein lihas ja sopii erinomaisesti pihveiksi. Valmiiksi leikatut pihvit ovat valmiita paistettavaksi sellaisenaan.

 44.9390 kpl
5990  / kg