Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön
HK

HK Viljaporsaan Spare Ribs

n. 2 kg

  • Grilli
  • Uuni

Porsaan kyljestä levynä leikatut lihaisat kylkiluut

 1398 kpl

699  / kg

KylkiPossu

Huom! Tuotteen paino vaihtelee. Tuotteen yhteydessä on esitetty keskimääräinen paino. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy todellisen painon perusteella.

Maukasta grillistä

Spare ribs on porsaan kyljestä levynä leikatut lihaisat kylkiluut. Nämä maustamattomat aidot ja alkuperäiset ribsit ovat parhaimmillaan pitkään kypsytettynä grillissä tai uunissa ja maustettuna oman maun mukaan rub-pintamausteella ja/tai BBQ-kastikkeella. Pakkauksessa on kaksi noin kilon painoista spare ribsiä.

Käyttö

Ota liha huoneenlämpöön 1h ennen valmistuksen aloittamista. Laita liha uunivuokaan. Peitä vuoka foliolla ja kypsennä 150 °C uunissa 1½-2 h. Grillaa vielä lihan pinta rapeaksi kuumassa grillissä grillauskastikkeella valellen.

Ale

Katkerat ja sitruksiset pale alet sopivat raikastamaan grilliruokia ja paisteja sekä lieventämään mausteisten ja tulisten ruokien poltetta. Riistaruokien rinnalle puolestaan sopivat täyteläisemmät red ja amber alet. 

Tuotteen reseptit

Katso myös nämä tuotteet

HK

HK Viljaporsaan Kyljys

n. 1 kg

Luullinen kyljys

 1090 kpl
1090  / kg
HK

HK Viljaporsaan Ulkofileeleike nuijittu

10 x n. 120 g

Viljaporsaan ulkofileestä leikattu ja ohueksi nuijittu leike.

 1788 kpl
1490  / kg
HK

HK Viljaporsaan Kylkisiivu

n. 1,5 kg

Perinteinen kastikeliha valmiina viipaleina esim. läskisoosin raaka-aineeksi. Sopii myös grilliin.

 1090 kpl
500  / kg