Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön
HK

HK Viljaporsaan Ulkofilee puhdistettu

n. 2,5 kg

  • Grilli
  • Pannu
  • Uuni

Kalvottomaksi puhdistettu ulkofilee.

 2988 kpl

1195  / kg

UlkofileePossu

Huom! Tuotteen paino vaihtelee. Tuotteen yhteydessä on esitetty keskimääräinen paino. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy todellisen painon perusteella.

Vähärasvainen herkku

Kalvottomaksi puhdistettu ulkofilee.  Se on vähärasvainen perusraaka-aine, josta syntyvät näyttävät pihvit, leikkeet, kuutiot, suikaleet ja paljon muuta. Miedon makunsa vuoksi sitä voi maustaa monella tavalla.

Käyttö

Pihvi: Ota liha huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kuumalla pannulla tai grillissä n. 3-4 min per puoli.  Anna vetäytyä foliossa 5-10 min.

Pala: Ota liha pakkauksessaan huoneenlämpöön noin 30 min ennen kypsentämistä. Lämmitä uuni 150°C. Kypsennä 1 h 50 min jokaista lihakiloa kohti. Paisti on kypsä, kun sisälämpötila on 72-75ºC. Suosittelemme lihalämpömittarin käyttöä. Anna vetäytyä foliossa 15-30 min.

Merlot

Tätä bordeaux’laista lajiketta on perinteisesti sekoitettu Cabernet Sauvignoniin, sillä makuparit täydentävät hienosti toisiaan. Laajasti ympäri maailmaa viljellyn lajikkeen ohutkuorinen rypäle tuottaa vähemmän tanniineja, enemmän runsaan sokeripitoista hedelmälihaa sekä korkean alkoholipitoisuuden. Maultaa Merlot-viini on täyteläinen tai keskitäyteläinen, hedelmäinen, pehmeä, vähätanniininen ja vähähappoinen. Aromissa on mustaherukkaa, luumua ja punaisia marjoja. Ruokaviininä Merlot on monikäyttöinen: miedompana ideaali vaalealihaiselle porsaalle, kanalle ja kalkkunalle, täyteläisenä taas lampaalle, riistalle ja mausteisilla kastikkeilla tarjotuille pihveille.

Tuotteen reseptit

Katso myös nämä tuotteet

HK

HK Viljaporsaan Ulkofilee extra

n. 3 kg

Puhdistettu Viljaporsaan kokonainen ulkofilee.

 2970 kpl
990  / kg
HK

HK Viljaporsaan Kyljys

n. 1 kg

Luullinen kyljys

 1090 kpl
1090  / kg
HK

HK Rypsiporsas® Ylikypsä kylki

n. 2,5 kg

Valmiiksi ylikypsäksi paahdettu kylkeä.

 3725 kpl
1490  / kg