Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön
Tamminen

Tamminen Naudan Entrecotepala

n. 1 kg

  • Grilli
  • Pannu
  • Uuni

100 % suomalaisesta naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty maustamaton entrecôtepala.

 1995 kpl

1995  / kg

Etuselka-ja-entrecôte_Nauta

Huom! Tuotteen paino vaihtelee. Tuotteen yhteydessä on esitetty keskimääräinen paino. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy todellisen painon perusteella.

Kokonaisena uuniin tai pihviksi

Entrecôte sopii erityisesti pihviksi ja se on myös kiitollista grillattavaa riittävän rasvan ansiosta. Entrecôte leikataan noin 2 sentin paksuisiksi pihveiksi, voidaan kypsentää myös kokonaisena uunissa.

 

Käyttö

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Paista lihaa voin tai öljyn kera kuumalla paistinpannulla käännellen, kunnes lihan pinta on ruskistunut kauniiksi. Siirrä ulkofileepala uunivuokaan ja ripottele pintaan suolaa ja pippuria. Aseta paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä ulkofilettä 150-asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on noin 55 astetta (medium rare). Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi, ennen paloittelua paksuiksi viipaleiksi.

Tuotteen reseptit

Katso myös nämä tuotteet

Tamminen

Tamminen Naudan Ulkofileepala, kalvoton

n. 1 kg

100 % suomalaisesta naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty kalvoton maustamaton ulkofileepala

 2195 kpl
2195  / kg
HK

HK Naudan Burgerijauheliha

n. 2 kg

Karkeaksi jauhettua naudanlihaa. Rasvaa 20-22%. Sopii erityisen hyvin burgerpihveihin, jotka voi leikata suoraan pötköstä.

 2390 kpl
1195  / kg
Tamminen

Tamminen Rotukarja Entrecote

n. 2,7 kg

100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty kokonainen entrecote. Voidaan leikata kookkaiksi pihveiksi tai kypsentää paloina.

 8883 kpl
3290  / kg