Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön
Tamminen

Tamminen Rotukarja Sisäfilee

n. 2,5 kg

  • Grilli
  • Pannu
  • Uuni

100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty kokonainen sisäfilee.

 14975 kpl

5990  / kg

Sisäfilee_Nauta

Huom! Tuotteen paino vaihtelee. Tuotteen yhteydessä on esitetty keskimääräinen paino. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy todellisen painon perusteella.

Murein ja vähärasvaisin

Naudan sisäfilee on ympäri maailman arvostettu herkku sen voittamattoman maun, mureuden ja vähärasvaisuuden ansiosta. Käsityönä leikattu ja viimeistelty kokonainen sisäfilee soveltuu kypsennettäväksi sellaisenaan ja ohuina viipaleina tarjottavaksi. Voidaan myös leikata yksittäisiksi pihveiksi.

Käyttö

Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Paista lihaa voin tai öljyn kera kuumalla paistinpannulla käännellen, kunnes lihan pinta on ruskistunut kauniiksi. Siirrä sisäfilee uunivuokaan ja ripottele pintaan suolaa ja pippuria. Aseta paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan ja kypsennä sisäfilettä 150-asteisessa uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on noin 55 astetta (medium rare). Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään n. 10 minuutiksi, ennen paloittelua paksuiksi viipaleiksi.

Viiniin voimaa ja tanniineja

Sisältä punaiseksi jäävät paahtopaistit, sisä- ja ulkofileet ja pihvit tuovat lihan maun korostetusti esiin ja vaativat viiniltä voimaa sekä tanniineja. Ranskan Bordeaux’n ja Italian Piemonten viinit ovat klassisia valintoja.

Tuotteen reseptit

Katso myös nämä tuotteet

HK

HK Viljaporsaan Kypsä niska Sous vide

n. 1,8 kg

Kypsäksi vakuumissa haudutettua Viljaporsaan niska kokonaisena.

 3222 kpl
1790  / kg
Tamminen

Tamminen Rotukarja Luullinen ribs

n. 3 kg

100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty luullinen ribs. Soveltuu kypsennettäväksi uunissa tai grillissä.

 4185 kpl
1395  / kg
HK

HK Takuumurea Naudan Sisäfilee

1,3 - 1,8 kg

Vakuumipakkauksessa mureutettu keskikokoinen kokonainen naudan sisäfilee.

 6735 kpl
4490  / kg