Lihamestari on lihan ystäville suunniteltu palvelu. Sivustolla jaamme ammattilaisten ohjeita ja reseptiikkaa sekä monipuolisesti tietoa lihan tuotannosta, käsittelystä ja valmistuksesta.

Lue lisää
Siirry sisältöön
Tamminen

Tamminen Rotukarja Tomahawk

n. 1,2 kg

  • Grilli

100 % suomalaisesta Rotukarja-naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty. Amerikkalaistyylinen, luullinen ja kookas maustamaton pihvi naudan kyljestä, sisältää ulkofilettä.

 4068 kpl

3390  / kg

Ulkofilee_Nauta

Huom! Tuotteen paino vaihtelee. Tuotteen yhteydessä on esitetty keskimääräinen paino. Tuotteen lopullinen hinta määräytyy todellisen painon perusteella.

Tämä grillimestareiden herkku on saanut nimensä tomahawk-kirvestä muistuttavasta ulkomuodostaan. Naudan kyljestä leikattu pihvi koostuu pitkästä kylkiluusta sekä ulkofileestä. Luu pitää lihan mehevänä sitä kypsennettäessä. Tästä astetta suuremmasta pihvistä riittää syötävää useammalle ruokailijalle.

Valmistuu niin grillissä kuin pannullakin paistaen ja suositellaan leikattavan vastasyyhyn ohuina viipaleina. Soveltuu pääruokana ruokaisan lisukkeen kera.

Käyttö

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta.

Grillaa lihaa korkealla lämmöllä n. 10 min ajan per puoli. Jatka kypsennystä miedommalla lämmöllä vielä n. 10 min ajan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kääri liha kypsennyksen jälkeen folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi. Viipaloi Tomahawk Steak ohuiksi viipaleiksi.

Ale

Katkerat ja sitruksiset pale alet sopivat raikastamaan grilliruokia ja paisteja sekä lieventämään mausteisten ja tulisten ruokien poltetta. Riistaruokien rinnalle puolestaan sopivat täyteläisemmät red ja amber alet.

Tuotteen reseptit

Katso myös nämä tuotteet

Tamminen

Tamminen Rotukarja Sisäfileepihvi

5 x n. 200g

100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta paistovalmiiksi leikattu maustamaton sisäfileepihvi.

 7990 kpl
7990  / kg
Tamminen

Tamminen Rotukarja Ulkofile

n. 2,5 kg

100 % suomalaisesta Rotukarja naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty kalvoton ulkofilee. Soveltuu pihveihin, voidaan kypsentää myös paloina uunissa.

 9975 kpl
3990  / kg
Tamminen

Tamminen Naudan Ulkofileepala, kalvoton

n. 1 kg

100 % suomalaisesta naudanlihasta käsityönä leikattu ja viimeistelty kalvoton maustamaton ulkofileepala

 2195 kpl
2195  / kg